Leverans & Retur

För att säkerställa att vi kan begära rättvisa priser för våra produkter har vi valt att skicka produkterna till dig direkt från leverantören. Genom att göra det kan vi spara på lagerhantering, frakt samt paketering och istället erbjuda dig som kund ett betydligt lägre pris utan att tappa på kvaliteten.

Eftersom vi skickar produkterna direkt från leverantören har vi en genomsnittlig leveranstid på 15 - 20 arbetsdagar till Sverige ( I vissa enstaka fall är tullen ansvariga för förseningar ). Ytterligare kostnader så som tullavgift och förseningar kan uppstå vid korsande av internationella gränser och därmed rekommenderar vi dig att kolla över att... - Beställningen kan behöva clearas i ditt land. - Innan du beställer, kontrollera om din beställning kommer att leda till importtullar, skatter eller liknande. - Vi ansvarar inte för förseningar orsakade av tulltjänsten i ditt land och det motiverar inte en begäran om återbetalning eller negativa kommentarer. Vi hoppas verkligen att du inte kommer att ha några extra importkostnader eller tullföreningar.

Outlösta Paket: Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnader för den hantering som uppstår vid ej uthämtade eller vägrade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc.) Därför tar vi ut en avgift på 249 kr om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten. Vi kan skicka ut mail som påminnelse men under dessa tider är vi under hög press och hinner inte alltid med de i tid, så vänligen var noga och håll koll på ert paket så gott ni kan. Spåra din order: När du har lagt din beställning kommer du även att få ett mail med en spårnings-länk så att du kan se var din beställning befinner sig. Vänligen tillåt upp till 7 dagar innan du kan spåra din order.

Vid frågor så kontakta oss gärna : info@aw-12.se